Како да се најавите и да повлечете пари од Pocket Option
Упатства

Како да се најавите и да повлечете пари од Pocket Option

Најавувањето за сметка кај нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. После тоа, започнете со тргување на Pocket Option за да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите од Pocket Option.
Како да се регистрирате и тргувате со дигитални опции на Pocket Option
Упатства

Како да се регистрирате и тргувате со дигитални опции на Pocket Option

Трговијата со дигитални опции на џебната опција е многу едноставна. Прво, регистрирајте сметка и потоа користете ја таа сметка за да тргувате и да заработите дополнителни пари на Pocket Option.
Како да депонирате пари во Pocket Option преку е-плаќања (PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash)
Упатства

Како да депонирате пари во Pocket Option преку е-плаќања (PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash)

Како да депонирате преку електронско плаќање На страницата Финансии - Депозит, изберете е-паричник за да продолжите со плаќањето. Следете ги упатствата на екранот за да ...
Водич со користење на поставките на Pocket Option - Копирај занаети на други корисници од графиконот
Упатства

Водич со користење на поставките на Pocket Option - Копирај занаети на други корисници од графиконот

Менито за други поставки (копче со три точки) се наоѓа на истото место со избирачот на средства. Вклучува неколку преференции кои исто така управуваат со визуелниот изглед на интер...
Како да се регистрирате и да се најавите на сметката на Pocket Option Broker Trading
Упатства

Како да се регистрирате и да се најавите на сметката на Pocket Option Broker Trading

Регистрирањето за трговска сметка на Pocket Option е лесен процес што може да се направи за неколку минути. После тоа, најавете се на Pocket Option со новосоздадената сметка како во упатството подолу.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка на Pocket Option
Упатства

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка на Pocket Option

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите вашите први чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари. Испробајте бесплатна демо сметка пред регистрацијата или откако ќе се регистрирате. Демо сметката е дизајнирана за едукативни цели.