Упатства - Pocket Option North Macedonia - Pocket Option Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)
Упатства

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за мобилен телефон (Android, iOS)

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Pocket Option на телефон со iOS Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следстве...
Како да тргувате во Pocket Option за почетници
Упатства

Како да тргувате во Pocket Option за почетници

Ако сте нови во Дигитални опции, посетете го нашиот блог - вашиот едношалтерски водич за да дознаете сè за Дигиталните опции. Ве водиме чекор-по-чекор за тоа како да се регистрирате и потврдите вашата сметка на Pocket Option, да депонирате пари, да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите на Pocket Option следејќи ги овие чекори:
Безбедност во Pocket Option: Промена/обновување лозинка и овозможување двофакторна автентикација
Упатства

Безбедност во Pocket Option: Промена/обновување лозинка и овозможување двофакторна автентикација

Безбедноста на платформата е исто толку важна како и разновидноста на карактеристиките за тргување. Посебно внимание посветуваме на услугите насочени кон заштита на сметките и сред...
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка на Pocket Option
Упатства

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка на Pocket Option

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите вашите први чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари. Испробајте бесплатна демо сметка пред регистрацијата или откако ќе се регистрирате. Демо сметката е дизајнирана за едукативни цели.
Како да депонирате и тргувате со дигитални опции на Pocket Option
Упатства

Како да депонирате и тргувате со дигитални опции на Pocket Option

Џебната опција обезбедува многу различни опции за плаќање за депонирање пари на вашата трговска сметка. Во зависност од вашата земја, можете да депонирате: како што се EUR, BRL или GBP ... на вашата сметка на Pocket Option користејќи банкарски трансфер или банкарски картички. Дозволете ни да ви покажеме како да направите депозит и да заработите пари на пазарот за дигитални опции во Pocket Option.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Упатства

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option

Ако управувате со веб-страница во просторот за финансиски или бинарни опции, или на други начини имате пристап до луѓе кои можеби се занимаваат со трговија, сега има неколку одлични придружни програми, страници и мрежи за бинарни опции преку кои можете да заработите пари на тие посетители/читатели. Овие партнерски шеми работат на идејата за генерирање на водство и/или споделување на профитот. Добивате плата за испраќање клиенти на брокер. Колку ќе добиете плата зависи од тоа колку потенцијални клиенти ќе успеете да генерирате и колку од овие потенцијали се претвораат во клиенти кои плаќаат за брокерот. Со интерес за бинарни опции на највисоко ниво на сите времиња, има многу пари кои лебдат наоколу и чекаат да бидат заработени. Најди ги најплатените програми овде