Tutoriale - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të tregtoni në Pocket Option për fillestarët
Tutoriale

Si të tregtoni në Pocket Option për fillestarët

Nëse jeni i ri në Opsionet Dixhitale, sigurohuni që të vizitoni blogun tonë - udhëzuesi juaj i vetëm për të mësuar gjithçka rreth Opsioneve Dixhitale. Ne ju tregojmë hap pas hapi se si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë tuaj Pocket Option, të depozitoni para, të merrni një fitim në tregun e opsioneve dixhitale dhe të tërhiqni paratë tuaja në Pocket Option duke ndjekur këto hapa:
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Pocket Option
Tutoriale

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Pocket Option

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre. Provoni një llogari demo falas përpara regjistrimit ose pas regjistrimit. Llogaria demo është krijuar për qëllime edukative.
Si të depozitoni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Tutoriale

Si të depozitoni dhe tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Pocket Option ofron shumë opsione të ndryshme pagese për depozitimin e parave në llogarinë tuaj tregtare. Në varësi të vendit tuaj, ju mund të depozitoni: të tilla si EUR, BRL ose GBP ... në llogarinë tuaj Pocket Option duke përdorur transferta bankare ose karta bankare. Le t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë dhe të fitoni para në tregun e opsioneve dixhitale në Pocket Option.
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
Tutoriale

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option

Nëse përdorni një uebsajt në hapësirën e opsioneve financiare ose binare, ose me mjete të tjera keni akses te njerëzit që mund të merren me tregti, tani ka disa programe, faqe dhe rrjete të shkëlqyera shoqëruese të opsioneve binare përmes të cilave mund të fitoni para në ato vizitorë/lexues. Këto skema të filialeve punojnë në idenë e gjenerimit të plumbit dhe/ose ndarjes së fitimit. Ju paguheni për dërgimin e klientëve te një ndërmjetësi. Sa paguheni varet nga numri i klientëve që arrini të gjeneroni dhe sa prej këtyre klientëve kthehen në klientë që paguajnë për ndërmjetësin. Me interesin për opsionet binare në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, ka shumë para që qarkullojnë në pritje për t'u fituar. Gjeni programet më të paguara këtu