Pocket Option Hap llogari - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Hapni një llogari Pocket Option me disa hapa të thjeshtë me emailin, llogarinë tuaj në Facebook ose llogarinë Google. Më pas regjistrohuni në Pocket Option me një llogari të krijuar rishtazi.


Si të hapni llogarinë Pocket Option

Si të hapni llogarinë Pocket Option duke përdorur Gmail

1. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe klikoni në butonin “ Regjistrim ” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit, më pas klikoni në butonin “ Google ” në formularin e regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.

Nëse dëshironi të përdorni një Llogari Demo, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.

Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit


Si të hapni llogarinë Pocket Option duke përdorur Facebook

Ju keni një mundësi për të regjistruar llogarinë tuaj edhe përmes Facebook-ut dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option po kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.

Si të hapni llogarinë Pocket Option duke përdorur një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të dhënat e nevojshme dhe të klikoni "REGJISTROHU"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option


Hapni llogarinë Pocket Option nëpërmjet Web Mobile

Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ja ku jeni! Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option

Hapni një llogari përmes aplikacionit Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Regjistrimi në platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Duke shfaqur një faqe të re pas regjistrimit të suksesshëm, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni fillimisht me një Llogari Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option


Hapni një llogari përmes aplikacionit Pocket Option Android

Tregtoni në lëvizje, direkt nga telefoni juaj me aplikacionin Pocket Option. Shkarkoni “ Pocket Option Broker ” në Google Play Store ose klikoni këtu dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Pocket Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Pocket Option. Klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option


Filloni tregtimin me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klikim, klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo . Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogarinë Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më sipër . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të kornizës kohore të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Gjithmonë mund të kaloni ndërmjet këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës nën menynë e kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me një llogari Real.
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Si të regjistroheni në Tregtimin e Brokerit të Opsioneve të Xhepit

Si të identifikoheni në opsionin e xhepit me Google

1. Është e thjeshtë të identifikohesh në llogarinë tënde të "Pocket Option" përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, shkruani numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj Pocket Option.Ju keni 1000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option


Si të identifikoheni në opsionin e xhepit me Facebook

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në Pocket Option nëpërmjet një rrjeti social duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option do të kërkojë qasje te emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.

Si të identifikoheni në opsionin e xhepit me email

Klikoni " Identifikohu " dhe do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj. Nëse ju, në kohën e hyrjes, përdorni menynë "Më mbaj mend". Më pas, në vizitat pasuese, mund ta bëni pa autorizim.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option

Si të rivendosni fjalëkalimin tuaj të opsionit të xhepit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit" nën butonin "Hyrja".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Do të hapet një njoftim se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ai do të rivendosë fjalëkalimin tuaj dhe do t'ju çojë në faqen e internetit të "Pocket Option" për t'ju njoftuar se keni rivendosur fjalëkalimin tuaj me sukses dhe më pas kontrolloni edhe një herë kutinë hyrëse. Do të merrni një email të dytë me një fjalëkalim të ri.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Kjo eshte! tani mund të hyni në platformën Pocket Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "RESTORE". Më pas bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni i uebit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option


Identifikohu në ueb-in e celularit të opsionit xhepi

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option

Si të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option iOS

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me identifikimin në aplikacionin e internetit Pocket Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “PO Trade” dhe instaloni atë në iPhone ose iPad.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Pocket Option iOS duke përdorur emailin tuaj. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option


Si të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option Android

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Pocket Option Broker" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Android Pocket Option duke përdorur emailin tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Ndërfaqja tregtare me llogarinë Live.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Pocket Option
Thank you for rating.