Pocket Option Programi i referimit - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
Nëse përdorni një uebsajt në hapësirën e opsioneve financiare ose binare, ose me mjete të tjera keni akses te njerëzit që mund të merren me tregti, tani ka disa programe, faqe dhe rrjete të shkëlqyera shoqëruese të opsioneve binare përmes të cilave mund të fitoni para në ato vizitorë/lexues. Këto skema të filialeve punojnë në idenë e gjenerimit të plumbit dhe/ose ndarjes së fitimit.

Ju paguheni për dërgimin e klientëve te një ndërmjetësi. Sa paguheni varet nga numri i klientëve që arrini të gjeneroni dhe sa prej këtyre klientëve kthehen në klientë që paguajnë për ndërmjetësin. Me interesin për opsionet binare në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, ka shumë para që qarkullojnë në pritje për t'u fituar. Gjeni programet më të paguara këtu


Pocket Option Filial Program

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
Komisioni i ndarjes së fitimit është deri në 80%
 • Përmirësoni statusin e profilit tuaj për të rritur komisionin tuaj të ndarjes së fitimit nga 50% në 80% si IB!

Tërhiqni klientë të rinj dhe merrni bonuse shtesë!
 • Sa më shumë klientë me FTD të tërheqni, aq më e lartë është shuma e bonusit që merrni!

Fitoni para nga qarkullimi neto i referimeve tuaja!
 • Merrni komision nga çdo bast referimi. Kur kompania bën një fitim, ju gjithashtu fitoni të ardhura shtesë nga ndarja e komisionit.


Kushte ekskluzive për partnerët e opsioneve xhepi

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
 • Ndarja e fitimit : Sistemi i avancuar i ndarjes së fitimit me të ardhura pasive afatgjata.
 • Bonuset për FTD : Sistem shtesë bonus me pagesa për depozitat e para të klientëve.
 • Pagesat javore : Sa më i lartë të jetë statusi i profilit tuaj, aq më të shpeshta mund të keni pagesa.
 • Komisioni i qarkullimit neto : Merrni një komision për vëllimin e tregtimit që gjenerojnë referimet. Sa më i madh të jetë vëllimi - aq më të larta janë të ardhurat tuaja.
 • Konkurse shoqëruese me pjesëmarrje falas : Merrni komision shtesë dhe fitoni çmime mahnitëse për performancën tuaj.
 • Materiale të gjera promovuese
 • Postbacks për automatizimin
 • Mbështetje dhe ndihmë 24/7
 • Programi nën-affiliate
 • Aplikacionet dhe lidhjet celulare


Si të bëheni partner

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
1. Regjistroni një llogari partneri
 • jini produktiv dhe përmirësoni statusin e profilit tuaj për të rritur komisionin tuaj deri në 80%

2. Referoni klientë të rinj
 • sa më e lartë të jetë sasia e referimeve aktive aq më i madh është komisioni dhe bonusi juaj

3. Klientët fillojnë tregtimin
 • dhe gjenerimin e vëllimit të tregtimit në llogaritë e tyre të opsioneve të xhepit

4. Merrni komision për çdo referim aktiv
 • në varësi të fushatës së zgjedhur të filialit dhe statusit të partnerit

Lloji i ofertës për fushatat tuaja të filialeve

Ndani dhe kombinoni flukset tuaja të trafikut për të arritur të ardhurat maksimale nga programi ynë i partneritetit, ju mund të zgjidhni çdo lloj oferte për fushatat tuaja të filialeve
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
Oferta për ndarjen e të ardhurave
 • Ju merrni një komision nga të ardhurat e Kompanisë bazuar në aktivitetin e përgjithshëm tregtar të referimeve tuaja

Oferta për ndarjen e depozitave
 • Ju merrni një komision bazuar në depozitat e para të bëra nga referimet tuaja

Oferta për ndarjen e vëllimit
 • Ju merrni një komision bazuar në vëllimin total të tregtimit të referimeve tuaja, si dhe komision nga të ardhurat e Kompanisë bazuar në aktivitetin e përgjithshëm tregtar të referimeve tuaja

Oferta për ndarjen e qarkullimit
 • Ju merrni një komision bazuar në vëllimin total të tregtimit të referimeve tuaja

Oferta CPA
 • Ju merrni një komision një herë për referimin e një klienti aktiv bazuar në shumën GEO dhe FTD

Programi i nën-affiliate


Oferta sipas niveleve të profilit

E rregullt Premium VIP IB
Kushtet 3 - 49 FTD 50 - 199 FTD (ose nga 50 - 199 FTD me shumën totale mbi 2 500 dollarë) 200 - 499 FTD (ose nga 200 - 499 FTD me shumën totale mbi 10 000 dollarë) 500+ FTD (ose nga 500 FTD me shumën totale mbi 25 000 dollarë)
Ndarja e të ardhurave 50% 60% 70% 80%
Ndarja e depozitave 50% për depozitën e parë 100% për depozitën e parë 50% për 5 depozitat e para 50% për çdo depozitë
Ndarja e vëllimit 40% pjesë e të ardhurave + 2% qarkullim neto 50% pjesë e të ardhurave + 2.5% qarkullim neto 55% pjesë e të ardhurave + 3% qarkullim neto 60% pjesë e të ardhurave + 3% qarkullim neto
Ndarja e qarkullimit 4% qarkullim neto 4.5% qarkullim neto 4.7% qarkullim neto 5% qarkullim neto
CPA Komisioni varet nga GEO dhe shuma e depozitës Komisioni varet nga GEO dhe shuma e depozitës Komisioni varet nga GEO dhe shuma e depozitës Komisioni varet nga GEO dhe shuma e depozitës
Komisioni nën-partner 5% 7% 10% 10%
Komisioni maksimal për çdo klient, $ 1000 5000 e pakufizuar e pakufizuar
Bonus + + + +
Frekuenca e pagesës Çdo të hënë Çdo të hënë Çdo të hënë Çdo të hënë
Thank you for rating.