Pocket Option натпревар за видео на YouTube - Награда до 120 долари

Pocket Option натпревар за видео на YouTube - Награда до 120 долари
 • Период на натпреварот: Секоја недела
 • Награди: Награда до 120 долари

Натпревар за видео на YouTube Pocket Option за трговците

Секој понеделник компанијата наградува 2 блогери на YouTube за нивното видео. Едноставно, поставете видео од процесот на тргување е трговец со џебна опција.
 • Победник ќе биде оној што ќе добие најмногу лајкови во неговото видео!
 • Втората награда ќе биде доделена по случаен избор.

Време на натпреварот за 1. коло
 • Почеток : Секој понеделник
 • Крај : завршува за една недела по започнувањето.
 • Времетраење : Една недела
 • Период на пријавување: До почетокот на натпреварот

Понудата е применлива
 • Сите трговци со џебна опција

Како да се аплицира
 1. Отворете сметка на Pocket Option
 2. Регистрирајте се за натпреварот
 3. Поставете го уникатното видео со кое се тргува во џебната опција

Награда
 • Главна награда 100 долари – Доделена на видеото со најмногу лајкови
 • Случајна награда 20 УСД – Доделена од органот со избор

Повлекување
може да се повлече.

Правила и услови – Натпревар за џебна опција
Важат општите услови и услови.
Побарајте ја нивната поддршка за сите дополнителни информации.
Thank you for rating.