Pocket Option YouTube Video Contest - Shpërblim deri në 120 dollarë

Pocket Option YouTube Video Contest - Shpërblim deri në 120 dollarë
 • Periudha e Konkursit: Çdo javë
 • Çmimet: Shpërblim deri në 120 dollarë

Pocket Option YouTube Video konkurs për tregtarët

Çdo të hënë kompania shpërblen 2 blogerë në YouTube për videon e tyre. Thjesht, ngarkoni një video të procesit të tregtimit është një tregtar i opsioneve xhepi.
 • Fituesi do të jetë ai që merr më shumë pëlqime në videon e tij/saj!
 • Çmimi i dytë do të jepet në mënyrë të rastësishme.

Koha e konkursit për raundin e parë
 • Fillimi : Çdo të hënë
 • Përfundimi : Përfundon një javë pas fillimit.
 • Kohëzgjatja : Një javë
 • Periudha e Regjistrimit: Deri në fillimin e konkursit

Oferta është e aplikueshme
 • All Traders of Pocket Option

Si të aplikoni
 1. Hapni një llogari në Pocket Option
 2. Regjistrohuni për konkursin
 3. Ngarko videon unike të tregtuar në opsionin e xhepit

Shperblim
 • Çmimi kryesor 100$ – I jepet videos me më shumë pëlqime
 • Çmim i rastësishëm 20 dollarë – I dhënë nga autoriteti me zgjedhjen

Tërheqja
Tërheqshme.

Termat dhe Kushtet - Konkursi i opsioneve të xhepit
Zbatohen termat dhe kushtet e përgjithshme.
Kërkoni mbështetjen e tyre për të gjitha informacionet shtesë.
Thank you for rating.